Welkom bij het Lichthuis
Het Lichthuis

Welkom bij het Lichthuis

Treed binnen in een oase van rust.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Gratis fles water
Speciale arrangementen
WhatsApp Image 2021-12-19 at 09_25_07.jpeg
img_8463.jpg
IMG_9077.jpeg
DSC_1772.jpg
Detox en geniet foto 1.JPG

23 - 25 SEPTEMBER

Detox & Geniet met Ireen Kurvers & Evalien Slinkert

Een detox bij het Lichthuis gaat niet over afzien, maar juist over genieten. Opnieuw leren jezelf echt te voeden op alle vlakken en je te baden in luxe op onze prachtige locatie. We vinden het belangrijk dat juist tijdens de detox al je zintuigen worden geprikkeld en verrassen je graag met verschillende workshops en smaaksensaties. 

Meer informatie

Reviews

30 SEPT t/m 2 OKT

De kracht van aandacht met Thirza van de Hoef

Je gaat dit weekend ervaren wat er gebeurt wanneer je met aandacht beweegt en weer gaat voelen wat het is dat je lichaam nodig heeft. Wat gebeurt er wanneer je vertraagt en echt naar binnen keert? Beleef de kracht van pure aandacht in een weekend vol inspirerende lessen, stilte, ontspanning, lekker eten en tijd voor jezelf.

Meer informatie

26 - 30 OKTOBER

Wheel of sound, Inner journey met Spirit Connection

Dompel jezelf 5 dagen onder in de wondere wereld van klank tijdens deze sound experience. Word één met de trilling van de gongs en voel hoe dat je direct in het nu brengt. Een unieke vorm van meditatie! Je gaat ervaring opdoen met gongs, kristallen, Himalaya klankschalen en andere boventoon-instrumenten. Je leert hoe je deze instrumenten bespeeld en hoe je dat in kunt zetten om jezelf of een ander terug bij de kern te brengen.

Je gaat je niet beter voelen maar je wordt beter in voelen!

Meer informatie

18 - 20 NOVEMBER

Meditatie en Mindful Yoga Stilte weekend met George Langenberg

Een weekend om echt volledig tot jezelf te komen. De kracht van de stilte ervaren, weer echte aandacht te hebben voor jezelf en verzachten in je hele zijn. Door middel van verschillende vormen van meditatie werken we dit weekend aan reflectie en waardering van het kleine. De mindfulness helpt je weer te verbinden met jezelf en vervolgens met de mensen en de wereld om je heen.

Dit is een stilte retreat.

Meer informatie

 

25 - 27 NOVEMBER

Ayurveda en jouw unieke constitutie met Gitty de Gier

Ga mee op zelfonderzoek aan de hand van de elementen. Binnen dit retreat maak je kennis met Ayurveda op een manier dat je er thuis ook mee verder kunt. Je leert de belangrijkste basisprincipes van de Ayurveda. We kijken naar de verschillende menstypes (Vata, Pitta, Kapha) en kijken wat jij nodig hebt om in balans te blijven of weer te komen. 

Meer informatie

 

_dsc7973-final
z1-276def
emmaweg-22---45
_dsc7733-final
emmaweg-22---6