Welkom bij het Lichthuis
Het Lichthuis

Welkom bij het Lichthuis

Treed binnen in een oase van rust.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Gratis fles water
Speciale arrangementen
meditatie-lichtblauwe-achtergrond
see-the-light_shutterstock_1264517479
voeten_strand
champagneglazen_handen
Beste Prijs Garantie
 — 

RECONNECT IN HET LICHTHUIS

Kom met uw team naar een zee van inspiratie, rust en.... reconnect!

Het Lichthuis is de plek om nieuwe energie op te doen en met een glasheldere focus weer samen aan de slag te kunnen. Niet vanuit een digitale wereld, maar op een betoverende plek waar u de ruimte heeft om samen te werken.

Met een op maat gemaakte combinatie van onze uitdagende werk- én ontspanningssessies gaat u samen weer opgefrist en bevlogen de toekomst in.

 

CONTACT

Business retreats op maat
Het Lichthuis heeft een eigen team van experts om u te voorzien van een hoogwaardig kwalitatief trainingsaanbod op het gebied van persoonlijk-, team- en organisatieontwikkeling. Bekijk hier het overzicht van onze trainingen. Wij stellen graag de perfecte dag voor u samen, zowel inhoudelijk als qua verzorging.

Wilt u de kerk huren voor teambuilding of een vergadering? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Vraag hier uw offerte aan

Wat anderen zeggen over het Lichthuis

Leonie Weber - Heineken

Probeer eens echt last-minute (1 dag van te voren) iets te vinden voor een vergadering met specifieke wensen: dat boven alle verwachtingen uitstijgt! Dan moet je echt bij het Lichthuis in Zandvoort zijn. Laten we beginnen met de ZIEL van het bedrijf: Wim en Evalien, De gastheer en gastvrouw: Het begint al bij het eerste gesprek, meedenken, terugkoppelen. Niets is ze teveel. Zelfs last minute wensen zijn voor hen de gewoonste zaak van de wereld. Natuurlijk zijn het professionals, maar je hebt professionals en geboren PROFESSIONALS. Alsof het al vele jaren hele goede vrienden zijn. Wij hebben een zeer divers en erg verwend Team. (Global Company). Op ons hoofdkantoor werken alleen al 80 (!) nationaliteiten. De feedback was unaniem: dit overstijgt elke verwachting. Zo heeft iedereen dat ervaren in het team. De perfecte omgeving, inspiratie, de inrichting, de sfeer, het eten (ontbijt, lunch, dinner: zij hebben een menu; maar je kunt ook zelf met jouw eigen wensen komen) meeting ruimte, de oprechte betrokkenheid, de appartementen. Het strand heerlijk dichtbij!. Het is ook mogelijk om zowel de ruimte als de appartementen te boeken voor prive aangelegenheden. Voor ons voor meerdere herhalingen vatbaar.