Welkom bij het Lichthuis
Het Lichthuis

Welkom bij het Lichthuis

Treed binnen in een oase van rust.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Gratis fles water
Speciale arrangementen
handdoen Tanja.jpg
Eef cut out.jpg
140116-WEEK-3-Ayurveda-eten.jpg
Detox en geniet foto 1.JPG
emmaweg-22---45
Beste Prijsgarantie
 — 

Reviews detox & geniet

Wauw, ik ben zo positief verrast! Het was een geweldig retreat. De locatie is prachtig. De detox was inderdaad mild, er werd heerlijk gekookt (!) door Rogier. De yogalessen van Evalien waren helend en Ireen hielp ons door het detoxen heen. Wat een lieve, open vrouwen en een fijne groep mensen. Cliché maar waar: een cadeautje voor jezelf. Wij komen terug!

Esther

-----------------------------

Wat een kadootje! Dat is eigenlijk de eerste zin die me te binnen schiet als ik aan afgelopen weekend terugdenk. De locatie is natuurlijk waanzinnig en dat is ook meteen duidelijk. De prachtige woonkamer, de volledig ingerichte appartementen, de sauna, de yogazaal. Maar wat vooral heel bijzonder is, dat zijn de mensen die je welkom heten en de workshops samen met je doen. Evalien en Ireen laten je vrij en nemen je mee op een uiterst prettige manier. Ben een hoop te weten gekomen over voeding en voor jezelf zorgen. En dan denk je detoxen dat wordt pittig. Niets is minder waar Rogier kookt de sterren van de hemel. Echt een aanrader. Ennuh wanneer mag ik weer? Liefs Saskia

Sakia de Vos

-------------------------------

Recent met meer mensen uit de media een detox & yoga weekend mogen beleven bij Ireen Kurvers & Evalien Slinkert. Een superfijne locatie, prachtig eten (en lekker), actieve en rustgevende yoga en genoeg vrije tijd. Een hemelsbrede aanraderrrr! Echt waar voor de centjes. 

Wouter K - Hebbes Casting

-------------------------------

Het lichthuis heeft letterlijk licht gebracht in onze levens afgelopen weekend: we hebben genoten van een wellness minivakantie met heerlijk inspirerende workshops, overheerlijke gerechten en vooral de warme liefdevolle bezielende leiding van Evalien en Ireen en Rogier.
Een absolute aanrader voor iedereen die op adem wil en moet komen en gewoon wil genieten van me-time!
Volgend jaar komen we graag weer!
liefs,

Arlette Koedam

-------------------------------

Oooh wat denk ik er met een heerlijk gevoel aan terug!! Wat kan een mens opladen weer in een weekend. Locatie: Waanzinnig, detox weekend maar echt heerlijk gegeten, wat een kok!
De workshops waren geweldig en wat een onvoorstelbaar fijn team! Niet te vergeten de kamers, prachtig en een heerlijk bed. Veel privacy. Niets moet, alles mag.
Voelde gewoon als familie! Kan iedereen aanraden en kijk enorm uit naar een volgende keer❤️

Daphne de Jong - Lossie