Welkom bij het Lichthuis
Het Lichthuis

Welkom bij het Lichthuis

Treed binnen in een oase van rust.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Gratis fles water
Speciale arrangementen
_dsc5086-final
_dsc5103-final
_dsc5148-final
_dsc7719-final
_dsc7893-final
Beste Prijs Garantie
 — 

WELKOM

Je staat aan het begin van een onvergetelijke reis. Treed binnen in een oase van rust. Laat alles los en de wind zal je meevoeren.

Maar pas op! De wind kan hier uit het niets opsteken. Hij zal je meenemen langs winkels, restaurants en cafés, naar de zee, waar de golven je terugbrengen naar het strand, die je rollend door de bossen en de Amsterdamse waterleidingduinen voert.

Maar wees gerust, aan het einde van deze reis volg je het licht.
Zij zal je weer terugbrengen naar het Lichthuis, waar wij je weer verwelkomen

Evalien, Roos & Wim 

HET LICHTHUIS

Is gevestigd in een voormalige kerk uit 1928 gebouwd op een voormalige duin midden in het groene hart van Zandvoort. De authentieke details komen hier op verrassende wijze terug door het gebruik van natuurlijke materialen in combinatie met materialen uit de kerk. Dit zorgt voor een sfeer waar je je gelijk thuis voelt. De natuurlijke niveauverschillen in de kerk zal je terug vinden in de natuur rondom Zandvoort. Dit alles samen maakt van het Lichthuis bijzondere en inspirerende plek. 

APPARTEMENTEN

Het Lichthuis heet je van harte welkom in één van onze sfeervolle en comfortabele twee- en driekamerappartementen. Door hergebruik van authentieke materialen uit de kerk samen met het natuursteen, ontstaat een mix die zowel stoer als rustgevend is. Elk appartement heeft zijn eigen karakter, toegang tot de ruime tuin en is van alle gemakken voorzien. Dit, in combinatie met de beste kwaliteit en onze passie voor service, zorgt voor een optimale beleving tijdens je verblijf.


Bekijk onze appartementen

DE KERK

De kerk is een unieke plek waar je je kunt onttrekken aan de hectiek van de dag. Of je nu verblijft tijdens één van onze uiteenlopende retreats of een zakelijke training, iedereen voelt zich thuis en komt hier tot rust. Het Lichthuis bezit alle ingrediënten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. 

LIGGING VAN HET LICHTHUIS

Het Lichthuis bevindt zich in een rustige villawijk van Zandvoort. Ideaal gelegen om je te onttrekken aan de hectiek van de dag. Op slechts 3 minuten lopen van het centrum met zijn vele winkeltjes en uiteenlopende restaurants. Een paar minuten verder kom je aan bij de zee met het heerlijke strand van Zandvoort. Of je nu verblijft tijdens voor een van onze retreats, wil genieten van het strand of lekker wilt wandelen door de Amsterdamse waterleidingduinen, bij ons ben je aan het juiste adres. Maar ook als je komt golfen op de schitterende banen van de Kennemer Golf & Country Club, of de snelheid wilt ervaren zoals Max Verstappen op het F1 circuit van Zandvoort, het kan allemaal op loopafstand van het Lichthuis.

VOEL JE VRIJ

Dat kan bij het Lichthuis. Wij begrijpen dat je bij aankomst geen zin hebt om formulieren in te vullen en te moeten wachten om in te checken. Bij het Lichthuis kan je optimaal genieten van je verblijf. We zorgen ervoor dat je thuis het registratieformulier kan invullen en twee dagen voor je aankomt online kan inchecken. Om het verhaal compleet te maken bezorgen wij je de sleutel zodra je online ingecheckt bent. Dan kan je in alle vrijheid genieten van je verblijf.

ONZE TOEKOMST

Is voor ons net zo belangrijk als het bieden van excellente service aan onze gasten. Wij streven ernaar om dit alles klimaat neutraal te realiseren. Dit doen wij door gebruik te maken van warmtepompen, de vele zonnepanelen, en zelfs onze koffiebonen worden energie neutraal gebrand. Duurzaamheid en respect voor de wereld om ons heen is voor ons van groot belang.