anne_formsma-francesstefanie-34.jpg
IMG_20210512_160738.jpg
Gesprekstudio-hoewatwaarom-Angelique-Dorrestijn.jpg
Majlis foto 2(1).jpg
JMB.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 

Majlis Schweitzer

Met 15 jaar ervaring als leiderschaps- team- en presentatietrainer kun je met Majlis de diepte in met
jezelf en met je team. Het vergroten van je bewustzijn op wie jebent en wat jij de wereld te bieden hebt is haar missie. Het laten samenvallen van jouw persoonlijkheid met je purpose is haar doel. Werkelijk contact maken is haar middel. Zij met jou, jij met jezelf en je collega’s. Dat is gegarandeerd recept voor succes. 

Jean Marc Bilderbeek

Is senior trainer, speaker coach en prijswinnend keynote speaker. Hij begeleidt al 15+ jaren organisaties en teams bij resultaatgericht samenwerken en duurzaamheidsvraagstukken. Thema’s als leiderschap, zelf
verantwoordelijkheid, communicatie- en gedragsstijlen, draagvlakontwikkeling en teamoptimalisatie staan hierbij centraal. Tevens begeleidt hij executives en TEDx sprekers in presentatietechnieken. Jean-Marc heeft al duizenden mensen gemotiveerd verantwoordelijkheid te nemen voor persoonlijke ontwikkeling, welzijn en gezondheid. 

Angelique Dorrestijn

Vanuit mijn theater, acteer & trainers achtergrond, bied ik al meer dan 15 jaar op interactieve en creatieve manier gesprekscoaching, & theatrale leerevents aan. Voor teams en organisaties die zichzelf willen verbeteren in hun communicatieve vaardigheden. Tevens maak ik energievolle workshops voor teams op het gebied van vitaliteit en samenwerking, die dmv van spel en humor meer met elkaar
willen verbinden. Praktisch, Doelgericht, Interactief en Direct Toepasbaar voor een duurzaam resultaat. Leren door te doen!

Anne Formsma

Anne Formsma is psycholoog, gecertificeerd stress specialist en mindfulness trainer. Zij heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en verzorgde onder andere trainingen en workshops voor Unilever, Baker McKenzie en Episch Centrum Amsterdam. Anne is bekend van het boek 'Mindful2Work'.

Justin van den Berg

Een gezond, gelukkig, krachtig en stressvrij leven begint met een heldere geest. Om dit te bereiken is
het van belang te beseffen dat jij in controle bent over jouw mindset. Blootstelling aan ijskoud water en
ademwerk/meditatie hebben mij geleerd kalm te blijven in stressvolle situaties. Wie bereid is uit zijn
comfortzone te stappen zal eerder zijn volledige potentieel bereiken. Ik deel graag mijn passie door
met al mijn enthousiasme en overtuigingskracht door te geven wat koude training voor je kan doen

Cheryl Kruit

Voor mij geen troetel maar ‘no-nonsense’ Yoga. Het gaat niet om het perfect uitvoeren van een Yoga houding maar wel om het maken van een diepere connectie met jezelf. Dit door focus, concentratie & het allerbelangrijkste; de Adem. Ik sta er als docent om bekend mensen uit hun comfort zone te willen halen. Groei gebeurt waneer we oude patronen doorbreken & grenzen durven te verleggen. Dat klinkt als een groot avontuur: dat is Yoga ook. Een ander terugkerend thema in mijn lessen is ‘energie’. Energie beter te verdelen, bewaren & te ontvangen. Dat brengt mij bij de ontspanning waarna iedereen weer positief opgeladen de les verlaat en een stukje steviger in het leven staat.

Frank Rigter

Frank weet als meervoudig boks kampioen en NK finalist welke impact boksen kan hebben op jou, jouw leven en op een team. 95% van ons handelen doen we onbewust en we kunnen niet iets veranderen waar we niet bewust van zijn. Frank maakt door middel van bokscoaching onbewust gedrag bewust en daar gaan je als team vervolgens mee aan de slag. De manier hoe je bokst staat synoniem aan hoe je in het leven en op de werkvloer staat. Dit maakt dat blinde vlekken, patronen, eigenschappen en stijlen binnen no-time van jouw en je teamgenoten naar voren komen.