leadershipfundamen.jpg
boks.jpg
boks1.jpg
leadershipfunda.jpg
leadershipfunda.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 

Leadership fundamentals

De eendaagse retraite als het gaat om persoonlijk leiderschap!

Even vertragen om vervolgens weer keihard door te kunnen knallen. We leven in een wereld die maar gaat en gaat. Jij gaat hier op hoog tempo in mee. Je hebt het idee dat je MOET presteren, veel ballen in de lucht moet houden, maar tegelijkertijd ook wilt genieten.

Dat gaat niet als je alleen maar AAN staat. Persoonlijk leiderschap gaat over het managen van jezelf. Wie ben je, wat wil je & wat heb je ervoor nodig om jouw doelen na te streven en te behalen? Het begint allemaal bij jezelf! Om hierachter te komen zal je moeten vertragen. Even stil staan. Waar sta je nu en welk resultaat heb je nu? Om vervolgens te gaan kijken waar je heen wilt en wat daar voor nodig is.

Zelfkennis & zelfreflectie is key. En dat ga je bij deze retraite doen. Deze dag is een goede combinatie van inspanning en ontspanning. Door middel van bokscoaching ga jij veel leren over jezelf en anderen. Het lijf liegt niet en door in beweging te komen zullen jouw patronen, blinde vlekken en eigenschappen binnen no-time naar voren komen. Met deze informatie kan je verder. Helpt bepaald gedrag je of niet? Na bokscoaching zal er een reflectie opdracht zijn en wordt de dag afgesloten met een ademhaling-sessie en een ijsbad.

Tussendoor zal er veel ademwerk gedaan worden om dichterbij jezelf te komen en nog meer rust en energie te ervaren.

Wat levert deze dag je op?
- Veel inzicht en bewustwording in wie je bent en wat je doet.
- Een concrete action-list over hoe verder.
- Een ijzersterke mindset
- Meer rust, energie & daadkracht

Deze dag gaan we samen uit de comfortzone, daar ligt je groei. Betere relaties, betere business en een beter leven begint bij jezelf! Het is aan jou, jij moet springen, wij helpen je erbij.

Boek nu