img_7987
_dsc7973-final
img_7971
emmaweg-22---44
massage_nathaliedevilder
Beste Prijsgarantie
 — 

Reviews ayurveda retreat met Gitty

Gitty verrijkt mijn leven in veel opzichten. Zij kwam als yoga teacher op mijn pad, maar haar wijsheid en levenslessen reiken veel verder dan de yogamat. Niet alleen haar grote kennis, maar ook de praktische toepasbaarheid van deze kennis is voor mij belangrijk. Gitty heeft mij geholpen bij het opbouwen van mijn dagelijkse routines, zodat ik concreet werk aan meer lichamelijke en geestelijke balans. Ik gun iedereen “een Gitty” als gids in zijn of haar leven.

Mirjam de Klerk

------------------------------

Wanneer je voor het eerst mee gaat op een retreat, is dat zooo spannend. Zoveel redenen om niet te gaan maar vanaf het eerste moment viel de spanning van mij af. Gitty was er voor mij met zoveel liefde, kennis en respect. Het heeft voor mij innerlijke groei, waardering voor mijzelf en anderen en meer kennis over yoga en Ayurveda gebracht. Ik heb eruit gehaald wat ik nodig had en gebruik het nog dagelijks.

Dorien Lusthof

------------------------------

Gitty neemt je op liefdevolle, lichte, begrijpelijke en direct toepasbare manier mee in de wereld van yoga en Ayurveda. Haar jarenlange ervaring en kennis is heel erg voelbaar. Ik heb mijzelf beter leren kennen in mijn kracht en valkuilen. Maar vooral hoe ik goed voor mijzelf kan zorgen, zodat ik beter in balans kan blijven.

Angelique Dorrestijn

------------------------------

Gitty voelt mij haarfijn aan. Ze is zo’n bijzondere vrouw, oprecht, warm, sensitief, tikje rebels. Ik herken me een beetje in haar. Gitty deelt zoveel kennis en laat je nieuwe dingen voelen en ervaren. Ze neemt mij mee op ‘t spirituele pad. En het mooie is, alles is goed. Ik kijk en voel en pik op wat ik op dat moment kan gebruiken.

Kristel van Dalen

------------------------------

Heel erg bedankt voor het fantastische weekend in het Lichthuis. Alles was mooi, de locatie, de groep, de dagindeling, de lessen, de lectures, het eten, de drankjes, de sfeer… alles. Zelfs nog weer dichter bij mezelf gekomen. Jij weet een ‘zwakke plek’ van iemand op een fijne manier om te draaien naar een een kwaliteit en een positief gevoel. Ik zou dit weekend zo nog een keer willen doen, het was heel fijn!

Alexandra van Egmond

------------------------------

Dankjewel voor het schitterende weekend, ik heb er zo ontzettend veel uitgehaald en voel nog steeds de rust die ik dat weekend heb opgebouwd. Ik ben langzaam begonnen met mijn routines uit te bouwen en dit gaat fantastisch. Mijn man is helemaal om qua ayurveda. Kortom ik raad dit weekend momenteel bij iedereen aan want ik vond het fantastisch en hoop snel weer een retreat met je mee te mogen doen.

Suzan Rowlands

------------------------------

De lessen, yoga en meditatie van Gitty hebben ons een nieuw inzicht gegeven op het verdelen van tijd in dit drukke leven. Meer tijd nemen voor jezelf en de voordelen hiervan. Ook om een stukje spiritualiteit te integreren in het dagelijks leven. Heel waardevol. We hebben ook genoten van de overheerlijke maaltijden van John met veel liefde en passie klaargemaakt. Heel bijzonder.

Moeder en dochter Régine en Céline

------------------------------

Een retreat met Gitty en John voelt als een warm bad en laat je thuiskomen bij je zelf. In meerdere opzichten. Veilig, leerzaam, genieten. Gitty heeft het talent je (nóg) nieuwgierig(er) te maken naar yoga, ayurveda en de pure simpele manier van leven. Eigenlijk naar datgene waar de grootste rijkdom in schuilt. Dat doet ze op haar eigen unieke manier; zacht, betrokken en met een heerlijke dosis humor.

Margot Verhagen