wos.jpeg
wos1.jpeg
wos2.jpeg
wos4.jpeg
wos6.jpeg
Beste Prijsgarantie
 — 

Reviews Wheel of sound

Het retreat was magisch. Mijn hart maakt nog steeds een sprongetje als ik eraan terugdenk. Het vertrouwen en de wijsheid die jullie over mij heen hebben gedrapeerd, als oma’s zelfgebreide lapjes deken, jullie kennis dat de bron van creatie in ieder zal openen zolang we afdalen naar ons diepste voelen, de kracht van stilte, ademen vanuit een hart vol liefde, leven met vallen en opstaan, volledig Zijn in alle imperfecties die uiteindelijk perfect zijn. Jullie puurheid in het geven is een inspiratiebron. Het was een genot en voel mij bijzonder dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen.

Daphne

-------------------------------

Wat heb ik genoten van jullie 5 daags klankretreat. De energie die jullie daar hebben neergezet, door een warm ontvangst in een fantastische omgeving geeft je vanaf dag een een bijzonder gevoel. De woorden die jullie hebben gekozen, brengt je tot een ander bewustzijn tot de klanken. Jullie hebben een veilige omgeving gecreëerd waarin je mocht ervaren, spelen, leren, voelen en genieten. Na deze dagen stonden al mijn sensoren helemaal open en nam ik veel meer waar in beeld en geluid. Ik heb iets aangezet in mijn lichaam wat ik in woorden nog niet kan omschrijven. Ik ben dankbaar voor deze dagen en niet te vergeten het heerlijk eten de mooie ontmoetingen.

Erwin

-------------------------------

Het 5 daags gongretreat met Spirit Connection in het Lichthuis te Zandvoort is zeker het mooiste retreat en de mooiste ervaring, die ik ooit heb mee gemaakt.
Het is zeker een aanrader voor iedereen, die een innerlijke reis wil maken, maar ook heel veel liefde en verbinding wil ervaren. Juist in deze uitdagende tijd, waar zo veel onrust in de wereld speelt, kan ik niets bedenken wat je meer in je kracht zet en waar zo veel liefde resoneert. De gongen en andere klankinstrumenten zijn een fantastisch hulpmiddel om het denken op stil te brengen en juist de intuïtie en diepere lagen van je zijn en bewustzijn aan te spreken.
De plek is heerlijk, het eten een festijn van lekkere, gezonde voeding.
De rituelen die we met Harry en Gwen mochten ervaren waren zo prachtig en verfijnd en er was gelijk een klik met de andere deelnemers, een te gekke groep en energie.
Met velen ervan zijn we nog steeds in contact en zeer dankbaar voor de ontmoetingen.

Natalie

-------------------------------

 Het retreat van the Weel of Sound heeft zoveel moois laten voelen, horen en zien. Gwen en Harry zijn het grote voorbeeld van being one, dat alles liefde is. Deze 5 dagen hebben mij bij de kern gebracht. Daardoor heb ik mogen voelen hoe het is om sound over te brengen vanuit de puurste intentie, liefde. Ongelooflijk dankbaar om hierdoor te mogen ervaren, hoe sound klinkt, wanneer je in totale overgave en eenheid bent met jezelf, het instrument en iedereen. Dank je wel Harry & Gwen, ik voel mij een rijker mens, een prachtige reis om nooit te vergeten en in mijn leven dagelijks toe te passen