thumbnail_mail.jpg
thumbnail__HIE5713-bewerkt - Chiel Eijt.jpg
thumbnail__HIE5530-bewerkt - Chiel Eijt.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 

Self Love Saturday

Deze zaterdag draait om jou! 
Geen lange reis en dure accommodatie maar één zaterdag voor jezelf. Een dag voor ‘me-time’ om even op adem komen, om te ontwikkelen, te ontspannen om de beste versie van jezelf te worden. Selflove Saturday is een cadeautje voor jezelf.

Selflove egoïstisch? Welnee! 
Ik geloof heilig wie goed voor zichzelf zorgt ook in staat is om beter voor anderen te zorgen en daarmee meer kan betekenen voor deze wereld. Selflove lijkt individualistisch maar integendeel; op deze heerlijke dag staat juist connectie voorop. Connectie maken met jezelf maar ook met de andere deelnemers. 

Selfmade Selflove Guru
Hi, ik ben Cheryl. Met meer dan 17 jaar ervaring als Yoga docente kan ik zeggen dat lesgeven mijn passie is. Het vuur laait op als ik mensen kan inspireren. Die ene vonk die het leven meer glans zal geven. Mijn positiviteit schijnt aanstekelijk te werken. Met de Yoga filosofie als leidraad ligt hierbij mij de focus op; connectie & verenigen; met zichzelf en met anderen. 
Selflove is een thema die ik een aantal jaar geleden heb opgepakt en een breder spectrum aan onderwerpen bevat dan je in de eerste instantie zult vermoeden. Het onderwerp kan per dag verschillen, allen zullen ze inspireren tot een liefdevoller & gelukkiger leven.

Wat leren we over Selflove?
We willen allemaal op een bepaald gebied in ons leven iets stukje krachtiger staan en dat begint bij onszelf. Tijdens Selflove Saturday komen we tot nieuwe inzichten over onszelf en de invloed van onze omgeving. Het besef resoneert dat we überhaupt al genoeg zijn en geen goedkeuring nodig hebben van anderen om de beste versie van onszelf te zijn. Dit is een van de inzichten die in mijn boek 'Selflove Guru' zullen verschijnen.

Hoe ziet deze zaterdag eruit?
Op deze dag is er tijd voor Yoga, ademhaling & meditatie. Tijdens een Selflove opdracht wordt duidelijk hoe we nieuwe inzichten kunnen implementeren in ons leven. Er is ook genoeg tijd voor ontspanning zoals een strandwandeling, gezonde lunch & gezelligheid. 

Note: de Yoga is toegankelijk voor elk niveau. Mocht je blessures of andere bijzonderheden hebben graag even doorgeven voor aanvang van de les.  

Programma
10.00 u Aankomst
10.30 u Breathwork
11.00 u Yoga
12.30 u Lunch
14.00 Strandwandeling
15.00 Meditatie
16.00 Selflove work 
17.00 Afsluiting

Deelnemers worden geadviseerd evt. zelf een warme trui, oogmasker, zwemkleding en handdoek mee te nemen.

Investering in jezelf
Regulier € 115 
Early Bird* € 95 [* Tot 6 wk voor aanvang]
Incl. dranken & lunch

Opgeven via een berichtje met Whatsapp.
Tel +31 682181086 Of DM instagram.com/cherylkruit